Класически масаж

Масажът съществува от незапомнени времена. Лечебната сила на ръцете винаги се е използвала.
Ръцете успокояват, показват на другия, че е обичан и не на последно място предават жизнена енергия и даряват нови сили. Всеки човек копнее от дъното на душата си за здраве, благоденствие и вътрешно равновесие. Масажа провокира едно от основните сетива на човека: осезанието. Класическия масаж цели отпускане и релаксиране на съединителната тъкан,мускулатурата и стимулиране на кръвоснабдяването. Масажът има огромна стойност при всички състояния свързани със стрес.
Имате нужда от отпускане, спокойствие, приятна атмосфера, грижа и релакс-това би  ви донесъл един добър масаж!!


 


 
 
   


 
 
 
 

Аюрведа йога масаж  

Думата Аюрведа е съставена от две санскритски думи: Аю което означава "живот" и Веда която означава: знание за...! Аюрведа означава да познавате живота.
Аюрведа йога масажа представлява дълбоко масаж с йога разтягания които са безопасни и позите са пригодени да посрещнат състоянието и нуждите на всеки клиент.
Аюрведа йога масажа е ефективно средство за облекчаване на болките в гърба и много други хронични заболявания на тялото.
За масажа се използва сусамово олио и каламусова пудра които стимулират кръвообращението. Масажът се отразява благоприятно при нарушение на съня, болки в кръста и др.. Но човек трябва да опита един добър масаж, за да разбере, че той е полезен за душата и тялото!!!

 

 
   
   

 

 
 
 
 
 
 
 
/ Начало / Цени / Масажи / Контакти /